Elisabeth Egseth Hansen

January 25, 8:30am - 10:00am CET. Hosted at Røst Teaterbistro

part of a series on Surreal


About the speaker

Velkommen til vår nye samtaleserie. Månedens gjest er Elisabeth Egseth Hansen. Hun har siden 2012 hatt jobben som dramaturg, og overtok nå i januar som teatersjef ved Trøndelag Teater

Hun er utdannet filmviter fra NTNU, med estetikk og kommunikasjon som kjernen i studiene sine. Etter endt utdanning har hun hovedsakelig jobbet innenfor det frie scenekunstfeltet som både kurator, konsulent, produsent og dramaturg. 

Elisabeth har en allsidig teaterbakgrunn. Hun har blant annet vært kunstnerisk og daglig leder ved Teaterhuset Avant Garden i Trondheim, og jobbet som scenekunstkonsulent i Norsk kulturråd – en stilling som er blitt omtalt som «teatersjefen for det frie scenekunstmiljøet.

Dette er et liveopptak til vår nye podkastserie som ble lansert høsten 2018. Den finner du her: TRD PODCAST eller der du hører på podkast. Programledere er Cathrine Vik og Pia Biermann.

Local partners

Additional details

Velkommen til vår nye samtaleserie. Månedens gjest er Elisabeth Egseth Hansen, Trøndelag Teaters nye teatersjef. Vertskap er Røst Teaterbistro, og denne morgenen er det inngang Prinsens gate 20 (mot Torget).

Merk nytt tidsskjema: 08.30-10.00

Dørene åpner 08.30. Registrering, frokost og kaffe frem til 09.00, da starter samtalen med månedens gjest. Dette er liveopptak til vår nye podcast, så dørene stenger 09.00 presis.

Vi gleder oss til å se deg!

Spørsmål? Send oss gjerne en mail