Mine venner, jernteppene. Antje Bomann-Larsen - February Moments

part of a series on Moments


About the speaker

Antje Bomann-Larsen (1980) har jobbet med formidling siden 2004. Hun har holdt omvisninger, kurs og foredrag for alt fra barnehagegrupper til diplomater, og har opplevd det meste som kan gå galt i løpet av en presentasjon. De siste to årene har hun vært foredragsholder i eget firma med temaene presentasjonsteknikk, integrering og kulturforståelse. Antje har en master i idéhistorie fra Aarhus og har studert arabisk språk ved Freie Universität i Berlin. I dag bor hun i Groruddalen i Oslo.

Local partners

Additional details

Denne måneden feirer vi “moments”: De små øyeblikkene som i seg selv kan virke ubetydelige, men som likevel kan ha en stor innvirkning og betydning. Å holde en presentasjon innebærer alltid en risiko for å glemme hva man skal si. Dette øyeblikket, jernteppet, har fått et nesten mytisk rykte og kan skremme noen og enhver fra å åpne munnen i forsamlinger.

Som formidler har Antje Bomann-Larsen måttet forsone seg med utallige små og store jerntepper. Her forteller hun om hvordan hun innså at de var hennes venner, og hvordan hun etter hvert endret syn på det å ta risiko – og å feile – under en presentasjon. Det handler om å tenke uten å snakke, og om jernteppets motpol: Å snakke uten å tenke.

Dørene åpner kl. 07:30

PRESENTATION WILL BE IN NORWEGIAN