Vis maior - Hogyan tovább a reklámszakmában?

April 24, 9:00am - 10:00am CEST. Hosted at Hold21 Hps Kultszalon

part of a series on Purpose


Local partners

Additional details

Néhány hét leforgása alatt fordult ki a négy sarkából a világ, vele együtt pedig az éppen jól prosperáló reklámszakma is. Több száz ember vált munkanélkülivé, versenyképes ügynökségek húzták le a rolót, az ügyfelek pedig ebben a percben is azon törik a fejüket, meddig lehet még csökkenteni a marketing budget. Merre menekülhetünk előre? Mik a tanulságok és ezek hogyan alakítják át az iparágat hosszú távon? Milyen új struktúrák segíthetnek a túlélésben?

Alkalmazkodva a különleges helyzethez, ezúttal nem egy, hanem négy meghívottal várunk benneteket, a moderátor szerepében pedig Tóth Zsófi készül, aki tapasztalt reklámszövegíró és újságíró.  

A beszélgetés résztvevői:  Kulcsár Zita - Worki alapító Global Talent Strategist | Employee Experience Designer| Human Adaptation Consultant (Budapest)  Farkas Vilmos Publicis Groupe Hungary kreatívigazgató (Budapest) Hampuk Richárd - Person, Betone Studio, CEO (Budapest) Bodnár Bence - freelancer (Berlin) 

Az előadás Zoomon lesz, regisztráljatok legyetek kedvesek, mi pedig pénteken reggel küldjük a Zoom linket. Indítsuk el a párbeszédet közösen, találkozzunk online reggel 9 órakor. A beszélgetést követően, az általatok kommentben beküldött kérdéseket fogják megválaszolni a résztvevők.

Szakmai Partnerünk: SMarthu Támogatónik: HPS KultSzalon, Marmorstein pékség