Carlos nos habla de los tabús en su vida, de como una parte de ella es absolutamente libre y la otra debe ser meticulosa y políticamente correcta…

About the speaker

“Vaig nàixer a Sagunt el 10 de setembre de 1974.

Sòc especialista en gestió, producció i direcció teatral. La meua vida laboral ha anat lligada a les arts escèniques i a l'organització d'esdeveniments. Com a actor he participat en nombroses produccions teatrals i sèries de televisió.

Faller des de xiquet; he sigut, durant tres anys, president d'una falla del barri de Russafa. Molt actiu en la meua faceta fallera he obtingut nombrosos premis com a actor i director en els concursos de teatre i presentació de la Junta Central Fallera.

La meua vida política comença al 2012 militant en el Bloc Nacionalista Valencià i en Compromís; i, en febrer de 2013, passe a formar part de l'Executiva Comarcal de Compromís per València.

Membre del Consell Rector de la Junta Central Fallera, durant la segona meitat de la legislatura passada, vaig liderar la Sectorial de Festes de Compromís per València treballant, especialment, per la transparència en els pressupostos de l'Organisme Autònom.”

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

*Crickets* Sign in to add a comment.