Trøndelag Teater sin nye teatersjef om hennes nye rolle som leder for en av Trøndelags viktigste kulturinstitusjoner

Elisabeth Egseth Hansen om hennes nye rolle som leder for en av Trøndelags viktigste kulturinstitusjoner, det å utfordre det tradisjonelle teaterformatet ved å hente inn aktører som Lisa Tønne og Dag Ingebrigtsen, og kreative prosesser knyttet til utvikling av teaterstykker som virkelig treffer

About the speaker

Velkommen til vår nye samtaleserie. Månedens gjest er Elisabeth Egseth Hansen. Hun har siden 2012 hatt jobben som dramaturg, og overtok nå i januar som teatersjef ved Trøndelag Teater

Hun er utdannet filmviter fra NTNU, med estetikk og kommunikasjon som kjernen i studiene sine. Etter endt utdanning har hun hovedsakelig jobbet innenfor det frie scenekunstfeltet som både kurator, konsulent, produsent og dramaturg. 

Elisabeth har en allsidig teaterbakgrunn. Hun har blant annet vært kunstnerisk og daglig leder ved Teaterhuset Avant Garden i Trondheim, og jobbet som scenekunstkonsulent i Norsk kulturråd – en stilling som er blitt omtalt som «teatersjefen for det frie scenekunstmiljøet.

Dette er et liveopptak til vår nye podkastserie som ble lansert høsten 2018. Den finner du her: TRD PODCAST eller der du hører på podkast. Programledere er Cathrine Vik og Pia Biermann.

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

Photos from this talk See all

navigateleft navigateright

    *Crickets* Sign in to add a comment.