November 2018 feiret vi ett år i Trondheim med en samtale om det å restarte karrieren, hos månedens vertskap EGGS Design i Bakke Designhus

Etter en 8 års turné fra Trondheim til New York, New York til Zurich, har Stian nå kommet tilbake til Trondheim som kreativ leder og partner i ANTI Trondheim. Som kreativ leder jobber han i krysningen mellom kreativitet, kultur og teknologi for å skape visuell kommunikasjon, integrerte ideplattformer og innhold som fører merkevarer inn den kulturelle samtalen.

About the speaker

Etter en 8 års turné fra Trondheim til New York, New York til Zurich, har Stian nå kommet tilbake til Trondheim som kreativ leder og partner i ANTI Trondheim. Som kreativ leder jobber han i krysningen mellom kreativitet, kultur og teknologi for å skape visuell kommunikasjon, integrerte ideplattformer og innhold som fører merkevarer inn den kulturelle samtalen. Gjennom flere år har han fått jobbe med sterke internasjonale merkevarer som Samsung, Chobani, Kelloggs, McDonalds, Village Voice, Harris Tweed, Swisscom og flere.

Med bakgrunn fra Leo Burnett New York, Leo Burnett Zurich, Heimat Werbegentur (TBWA) har Stian blitt tildelt en rekke store internasjonale priser, inkludert 3 Cannes Lions, 3 One Show Awards og 2 Clios, og i 2013 mottok han ‘The Star Reacher’ Award som en av de 10 beste kreatører valgt fra Leo Burnetts 98 globale kontorer.

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

Photos from this talk See all

navigateleft navigateright

    *Crickets* Sign in to add a comment.