About the speaker

Lindur më 16.06.1980, Gjirokastër 1994-1998 – Liceu Artistik “Jordan Misja” Tiranë 1998-2002 – Akademia e Arteve (Universiteti i Arteve), Tiranë 2002-2007 – Fotoreportere dhe fotoeditore në media të ndryshme, gazeta e revista si “Shekulli”, “Standart”, “Ballkan”, “VIP”, “Psikologji”, “Elegance”, “Living”, etj. 2007 – e deri tani… Free-lance

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

Photos from this talk See all

navigateleft navigateright

    *Crickets* Sign in to add a comment.