Bánhidi Brigitta: Játék - határokkal!

April 27, 9:00am - 9:40am CEST. Hosted at A66

part of a series on Game


About the speaker

Bánhidi Brigitta:

https://banhidibrigitta.com https://domorewithless.solutions https://www.facebook.com/tobbetkevesebbel/

Local partners

Additional details

Közületek sokan kreatív csapatok tagjaként dolgoztok: ügynökségnél, kommunikációs cégeknél accountként, szövegíróként, grafikusként, PR-osként, marketingesként. Amikor ezt választottátok, arról álmodtatok, hogy egy jól működő, inspiráló csapatot alkottok a kollégákkal, ahol a közös ötletelés, együtt gondolkodás a munka legjobb, legfelemelőbb része. És nem csak ti, hanem vezetőitek is ezt tartják a legnagyobb értéknek, hiszen csapatokat prezentáltok az ügyfeleknek.

Az egész napot az egymással való kommunikálással töltitek: briefeltek, leveleztek, meetingeltek, telefonáltok, egyeztettek. Az ügyfelek, a vezetőitek, de a mellettetek ülő kolléga is arra számít, hogy mindenki tud mindenről, rendelkezik a munkájához szükséges információkkal. Ám ez sokszor nagyon nehéz: a belső kommunikációt jól csinálni. Hiszen nagyon sokfélék vagytok, személyiségetekből és hátteretekből fakadóan is, akiktől a saját területe, pozíciója más-más hozzáállást és skilleket kíván meg, nem beszélve a generációs különbségekről például a pályára frissen érkezett huszonévesek és a negyvenes vezetők között.

Egy szuper coach, Bánhidi Brigitta fog nektek abban segíteni, hogy olyan kommunikáció s stílust alakítsatok ki, melyben képviselni tudjátok saját érdekeiteket és másokat sem sértetek a jogaik gyakorlásában. Brigitta közgazdász, számvitelt és vállalatértékelést tanult, majd a bankszektorban helyezkedett el. Változást az életébe az anyaság hozott: első kislánya születését követően valami újat szerettet volna tanulni, amin keresztül többet tud meg az emberekről, a kapcsolataikról, saját magáról. Így talált rá a coachingra és dolgozik vezetőfejlesztőként 2009 óta, nemzetközi piacon is. 2012-ben elnyerte Az Év Coacha díjat  és minősített Gordon-kommunikációs trénerként minden tudásával azon lesz, hogy a lehető legnagyobb hasznot jelentse számotokra a CM keretében megtartott előadás, amely során néhány szituációt élesben is ki fogunk próbálni.

Legyetek jók magatokhoz, gyertek el pénteken és hozzátok magatokat a vezetőiteket is. Ha időben érkeztek reggeli közben (Love Marmorstein Pékség) meg tudjátok dumálni miért tartjátok fontosnak, hogy itt legyenek!

Kapunyitás 8:30-kor, az előadás pedig pontosan 9-kor kezdődik és 9.40-ig tart.