[VIRTUAL] Любомила Йорданова

July 31, 9:00am - 10:00am EEST. Hosted at ZOOM

part of a series on Underdog


About the speaker

Любомила Йорданова е основател и CEO на базирания в Берлин стартъп за устойчиви зелени иновации PLAN A. Plan A стартира като платформа, която по достъпен и забавен начин информира на тема промяна на климата, акцентира върху критичните екологични точки по света и събира финансова помощ за проекти, свързани с тяхното подмомагане. За няколко години платформата успява да се превърне в много сериозна работеща услуга за устойчиво бъдеще, разработвайки софтуер, който консултира и помага на компаниите да намалят с 50% вредните емисии в рамките на една година, като не губят, а напротив, успяват да спестят финансов капитал. Алгоритъмът използва над 300'000 данни от различни източници, с цел да проследи и прогнозира най-рисковите и наболели екологични проблеми и начина, по който индустрията и компаниите им въздействат. Преди да се впусне в зеленото предприемачество, Любомила работи в сферата на инвестиционното банкиране, рисков капитал и финтех в Азия и Европа. Благодарение на PLAN A и успешното му развитие, тя влиза в класацията на сп. FORBES “30 under 30” за 2020г. за социален предприемач и Entrepreneur to watch в Германия.

Additional details

Темата на месеца е Underdog или този, който с малко повече усилия, би могъл да обърне представите за възможното. Нашият гост-лектор за юли е едно момиче, което буквално променя света. Любомила Йорданова е основател и CEO на базирания в Берлин стартъп за устойчиви зелени иновации PLAN A.

Темата за устойчивото бъдеще вече засяга много от нас. А тези, които правят опити за спасяването на планетата от самите нас, са “ъндърдог”-ът на 21 век. Радваме се, че има хора като Любомила, които продължават своята кауза, въпреки че шансовете не са на тяхна страна. Нямаме търпение да чуем какво ще ни разкаже на 31.07 в 9:00ч.

Срещата ще се проведе онлайн през Zoom. Моля да се регистрирате се както обикновено на сайта на CreativeMornings. Ще ви подсетим с имейл за събитието. :) Линкът ще е активен на 31-и юли, от 08:45 часа.

ZOOM LINK: Topic: Creative Mornings - Underdog with Lubomila Jordanova Time: July 31, 2020 09:00 AM Sofia Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/2400976998 Meeting ID: 240 097 6998

Oчакваме ви :)