Mag. Violeta Bulc je inovatorka, podjetnica in ustanoviteljica podjetja Vibacom d.o.o., katerega poslanstvo je razvoj okolij za trajnostno rast in inovativne preboje.

Razvija orodja in rešitve, ki so usmerjene v spodbujanje dolgoročne organske rasti podjetij na osnovi ključnih sposobnosti in vrednot. Verjame v človeka in njegovo ustvarjalno moč. Verjame v evolucijo in izjeme, ki spreminjajo njen tok. Verjame v moč pozitivne energije in čisto misel, ki ustvarja pogoje za razcvet pravih vsebin. Verjame v moč kolektivne zavesti in gibanj, ki povezujejo. Verjame, da mora tehnološki razvoj služiti človeku za razvoj blaginje, ustvarjanje dodane vrednosti in odkrivanje novih meja mogočega. Uči se ob številnih vprašanjih, ki jih vedno znova postavljata Pina Maja in Žiga. Učita jo preprostosti, neposrednosti in naravnega obnašanja. Uči se od lokalnih in globalnih projektov. Uči se od življenja, ki ji vedno znova dovoli vpogled v svoje nove dimenzije. Uživa v poslovnih izzivih strank in partnerjev, tehnološkem napredku in evoluciji sveta, ki vzpodbujajo njeno poslovno rast in razvoj sebstva.

About the speaker

Lastnica podjetja Vibacom, ki je svetovalno podjetje za trajnostno rast in inovativne preboje.

Pobudnica in koordinatorka InCo (inovacijsko komuniciranje) gibanja, ki je bazen za kreatvine prebliske in odkriva nove meje dojemanja družbe, gospodarstva, človeka.

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

*Crickets* Sign in to add a comment.