Petra Krulc

Hosted at Gledališče Glej

part of a series on Compassion


About the speaker

V novo sezono kreativnih juter vstopamo levjesrčno!

Z nami bo Petra Krulc, izvršna kreativna direktorica agencije Grey Ljubljana. Neustrašna borka, ki zaupa svoji intuiciji, je agencijo skupaj s svojim kreativnim timom v samo nekaj letih pripeljala do naziva agencija leta na SOF-u in prejela naziv kreativna direktorica leta. Najodmevnejša pa sta dva kanska leva, ki ju je osvojila na letošnjem Cannes Lions International Festivalu v Nici.

Petra kljub velikim uspehom ostaja prizemljena in ohranja »underdog« stav. Verjame, da najboljše stvari nastanejo takrat, ko najdeš moč, da iz nič ustvariš vse. Pri ustvarjanju zaupa v ljudi in v timsko delo. Tako je v 14 letih na Greyu v slovenski agenciji in v mednarodni mreži med izjemnimi ljudmi našla prijatelje. Drugo družino. Ljudje, njihove zgodbe, drame, ljubezni, zapleti, talenti, tragedije in strasti so ji tudi v navdih.

A njena največja ljubezen že od majhnega ostaja glasba. Njena starša sta bila hipija, oče in stric pa velika audiofila in zbiratelja, zato je podedovala veliko zbirko LP plošč. Znašla se je tudi kot članica različnih garažnih bandov in grupie. Ta del njenega življenja nas bo še prav posebej zanimal. ;)

O vsem tem in še čem nam bo pripovedovala v Gleju. Pridi po navdih!

Local partners

Additional details

Glej, kreativno jutro v teatru! Na odrske deske stopimo spet v petek, 29. septembra, ob 9:00 zjutraj. Pridi po ustvarjalni navdih!