Miha Šalehar

January 29, 9:00am - 11:00am CET. Hosted at Centralna postaja

part of a series on Language


About the speaker

V prvem letošnjem kreativnem jutru bo z nami Miha Šalehar, poklicni nebulotik na začasnem delu na Valu 202. Radioaktiven je v oddaji Toplovod, kjer z njim odkrivamo toplo vodo, je hišnik Latrine in razlog več, da se vsakič znova veselimo petkov.

Radi ga beremo v novem digitalnem mediju FokusPokus, kjer kot dežurni nergač in vsesplošni pametnjakovič razmišlja o udobju srednjega razreda, levih in desnih aktivistih, stereotipih in stereobejbah, presežkih glasbene scene, idiokraciji, internetni greznici, vesolju in sploh vsem.

Poleg tega, da ne zna igrati kitare, v prostem času rad poprime še za motorno žago, balanco downhill kolesa in trial motorja. Njegov življenjski moto pa poleg motokrosa ostaja: Čim manj v dolino.

Izvedeli bomo, kako resno se loteva vsega, kar v življenju počne, in do kakšne mere so mašila v etru odmerjena, ali notranji pir resnično obstaja, kdo ali kaj je Macura, kako izbira sogovornike za svoje oddaje in kaj je res slovenska popularna glasba.

Local partners

Additional details

V prvo kreativno januarsko jutro se zbujamo ob žametnem radijskem glasu, vroči kavi in toplih rogljičkih. V Centralni postaji na Trubarjevi ob devetih zjutraj. Tema je jezik, ne ga šparat.

Vstopnico si priklikaš v ponedeljek, 25.1.. Brez nje ne hodit, ker bo gužva.

📹 Na V Živo si pogovor in Vse Živo lahko pogledaš V Živo > http://livestream.com/zivo/MihaSalehar