Hristo Neychev

October 18, 8:30am - 10:00am EEST. Hosted at Generator

part of a series on Flow


About the speaker

Христо Нейчев е сериен предприемач, консултант по иновации, обучител по Lean и Design Thinking практики, последовател на източните философии и учител по медитация. Бил е на ръководни позиции в България и Щатите в компании като Shell, Henkel, Essilor и Telerik и е създал 6 иновативни стартъпа, последният от които е придобит от американската компания Amazon. През последните 6 години Христо активно изучава източни философии, техники за медитация и Шаолин Ци Гун практики, прекарвайки няколко месеца в годината в Китай със своя учител. Личната мисия на Христо е всеотдайното подпомагане на хората в посока подобряване на тяхното здраве, себеоткриване и духовно израстване. Неговото най-голямо предизвикателство е да открие допирните точки между мъдростта на Изтока и динамиката на Запада и успешно да съчетава бизнеса и кариерното израстване с медитацията и духовно израстване.

Additional details

Темата Flow ни провокира с въпроса - как можем да се издигнем над шума и стреса от модерния забързан живот и да влезем в състояние на Поток, за да бъдем балансирани?

Кой по-добре да ни помогне да си отговорим на този въпрос от човек, който еднакво добре познава бизнес логиката и източната мъдрост. Поканихме Христо Нейчев да бъде наш пътеводител в мистичния Изток, различните методи за медитация и източните философии.