Language- Grecsó Zoltán és Gothár Márton

January 29, 8:30am - 10:00am CET. Hosted at Google Ground

part of a series on Language


About the speaker

Én, Grecsó Zoltán, jelenleg szabadúszó táncművészként és koreográfusként dolgozom. 2014-ben lettem Fülöp Viktor ösztöndíjas táncpedagógus és az Amatőr Táncszövetség művészeti titkára. 2011 óta a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, 2015 szeptembere óta a Magyar Táncművészeti Főiskolán tanítok kortárstáncot. 10 év szakmai múltam alatt közel 60 különböző produkcióban vettem részt. 2009-ben hoztam létre saját improvizációs stúdiómat, amely Willany Leó Improvizációs Táncszínház néven vált ismertté.

Gothár Marci mögött rengeteg reklámfilm, film, animáció és színházi munka van. Dolgozik vágóként, többek között az ő keze alatt készült az Aranyélet, Víkend, Berosált rezesbanda, Kispál koncertfilm-Napozz Holddal. Részt vett színházi produkciókban színészként (A lovaggá ütött vándor, Amadeus, Csak egy szöveg), de a segédrendezőként is kipróbálta már magát (A Noszty fiú esete Tóth Marival). Na és a fényeket szerintetek ki kezelte például a Földönfutóban vagy Egy faun alkonyában…? Persze, hogy Gothár Marci a Willany Leó társulat tagja is.

Local partners

Additional details

2016 első kreatív reggelijén, január 29-én új helyszínen, a Google Groundon várunk Benneteket egy inspiráló előadásra!

Ehavi témánk a Language (nyelv), amit a Willany Leó formáció alapító, Grecsó Zoltán és Gothár Márton jár körbe. A Willany Leó Improvizációs Táncszínház egy heti rendszerességű improvizációs műhely, a táncszakma közösségépítő estje, melynek elsődleges célja kideríteni hol kezdődik és hol ér véget a művészet. Miután azt a bizonyos villanyt leoltják, az élőzene, a mozdulatok és minden környező elem összefonódva hoznak létre egy különleges hangulatú előadást, hiszen „Itt mindenki fellép, aki látszik a sötétben.”

A gondolatébresztő előadáson kívül Illy kávé, finom reggeli és több meglepetés is vár Rátok, úgyhogy regisztráljatok minél hamarabb és hívjátok meg az ismerőseiteket is!