Join a global celebration of creativity in May. Sign up for Release Day!
Skip to main content

FATİH BAŞ (JR. AKSONA) | YOLCULUK

Inspera Bodrum

part of a series on Journey

About the speaker

Bodrum’da doğdu ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Aksona Mehmet’in oğlu olarak, hayatı, çocukluk yıllarından itibaren denizle şekillendi. 6 yaşından beri yelkenci, dalgıç, kaptan ve aynı zamanda turizm sektöründe aktif.

Bugüne kadar birçok uluslararası yelken yarışına ve organizasyona katıldı, farklı ülkelerin sularında dalış yaptı. Yaz aylarında, işi gereği teknesiyle Ege ve Akdeniz’i keşfetmek onun için bir yaşam tarzı. Kış aylarında ise gastronomiye olan tutkusu onu yeni mutfaklar denemek ve farklı insanlarla tanışmak için dünya genelinde seyahate çıkarıyor.

Denizle olan bağı, mutfağına da yansıyor. Deniz mahsullerine olan ilgisi sayesinde maviye olan sevgisini bir adım öteye taşıyarak bu alanda şeflik yapıyor.

Kısacası, deniz onun ilham kaynağı, yelkenden mutfağa uzanan bu yolculuk da hayatının en büyük tutkusunu oluşturuyor.

Local partners

Additional details

Bodrum’un sabahçıları, nasılsınız? 🐓☀️☕️🫠

31 Ocak Cuma sabahı 10.00'da @insperabodrum Mini Sahne'de buluşuyoruz! ☕️🍩🫖🥐

🔊Bu ay ‘Yolculuk’ teması ile Aksona Jr.; Fatih Baş'ı ağırlıyoruz. Fatih bir Bodrumlu ve Aksona Mehmet’in oğlu olarak, hayatı, çocukluk yıllarından itibaren denizle şekillendi. 6 yaşından beri yelkenci, dalgıç, kaptan ve aynı zamanda turizm sektöründe aktif ve bugüne kadar birçok uluslararası yelken yarışına ve organizasyona katıldı, farklı ülkelerin sularında dalış yaptı. ⛵🪸🌊💙

Fatih'in ilham veren yolculuğunu dinlemek ve hoş bir kahvaltı eşliğinde ufak bir ilham dozu ile güzel bir güne başlamak için hepinizi bekliyoruz! ✨🎁🌱

Etkinliğimiz ücretsizdir. * Kayıt linki profildedir.