Elkötelezettség – a saját magadnak tett ígéret

Hosted at A66

part of a series on Commitment


About the speaker

Farkas Vilmos 2002 óta dolgozik a Leo Burnettnél, copywriterként kezdte. Korábban a BBDO ügynökségnél volt copywriter. 2008-ban nevezték ki a Leo Burnett kreatív igazgatójának. A Publicis group ügynökségeinek összeolvadása után pedig a teljes cégcsoport kreatív vezetője lett.

Local partners

Additional details

Mindenben, amit életünk során teszünk – a legapróbb dolgok esetében is – az elkötelezettség valamilyen mértékben jelen van. Az viszont mindenkinél eltér, hogy mi iránt vagyunk valóban elkötelezettek. Amikor kényelmetlenségeket vagy akár áldozatokat is hajlandóak vagyunk vállalni valamiért, amiben igazán hiszünk.

Farkas Vilmosnak, a Leo Burnett, a Saatchi & Saatchi és a Publicis reklámügynökségek kreatív igazgatójának a reklám szakma iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy két évtizedes szakmai múlt, számos magyar és nemzetközi díj után számára az a legizgalmasabb feladat, ha fiataloknak beszélhet erről a szakmáról. Most is azon lesz, hogy átadjon valamit abból, Ő hogyan közelíti meg a kreatív gondolkodást, a reklámkészítést és milyen válaszai vannak ezekre a kérdésekre: Hogy elkötelezetteké válunk valamiben, az vajon tudatos döntés vagy ösztönök vezette történés? Miért fontos az elkötelezettség? Hol van a határvonal az elkötelezettség és a megszállottság között? Mi a teendő, ha nem érezzük magunk elkötelezettnek?

Kapunyitás 8:30-kor, az előadás pedig pontosan 9-kor kezdődik.

Gyertek időben, beszélgessünk reggeli közben! (Love Marmorstein Pékség.)