Együttérzés – A kapcsolat gyógyít. Mezei Andrea előadása

September 22, 9:00am - 10:00am CEST. Hosted at A66

part of a series on Compassion


Local partners

Additional details

Együttérzésmentes világban élünk, ahol ettől mindenki szenved. Kutatások alapján a halál előszobájában az emberek életük legfontosabb értékeként kapcsolataik minőségét határozták meg.

Kapcsolataink egyik „üzemanyaga” az együttérzés. Hogyan találjuk meg felnőttként az együttérzés forrásait magunkban, és mit tegyünk a hétköznapokban? Ebben segít nekünk Mezei Andrea, business coach, a PAF – Az emberibb egészségügyért Alapítvány elnöke.

Andrea több mint 20 éve foglalkozik üzleti és vezetési tanácsadással, 15 éve szervezetek fejlesztésével. 2010-ben alapította meg a PAF (Pozitív Attitűd Formálás) - Az emberibb egészségügyért Közhasznú Alapítványt, amely a leginkább rászoruló és legkiszolgáltatottabb szervezeteket és embereket támogatja szervezetfejlesztéssel és attitűdformáló tréningekkel.

A CreativeMornings-on nem csak hallhatunk az együttérzés szerepéről, de páros feladatokon keresztül személyesen ki is próbálhatjuk, mit jelent saját magunkkal és a másikkal együttérezni és mi ennek a jelentősége. Ez az első lépés ahhoz, hogy ki tudjunk bontakoztatni a személyes kapcsolatainkban rejlő potenciált.

Kapunyitás 8:30-kor, az előadás pedig pontban 9-kor kezdődik.