About the speaker

Bright Visuals sestavlja ekipa petih prijateljev, z enakimi interesi, ki pa so že davno prerasli v mnogo več. Že peto leto ustvarjajo na področju video vsebin, raznorazni projekti pa so jih popeljali na najrazličnejše konce sveta - od Kalifornije do Japonske od Rusije do Južne Afrike. Zase pravijo da ne delujejo po ustaljenih receptih temveč po občutku in zdravi pameti, prevsem pa vseskozi ohranjajo odprte oči za nove priložnosti in izzive.

Navdihujejo jih projekti s katerimi presegajo samega sebe in najrazličnejši ljudje s katerimi imajo priložnost ustvarjati. Verjamejo v dobro in v naključja ki se zgodijo, če širiš pozitivizem in k vsaki stvari pristopiš s srcem. Nekaj besed o vsebini predavanja:

Fantje bodo na predavanju predstavili način na katerega delujejo in razkrili ase v rokavih s katerimi premagujejo vsakodnevne izive. Zavedajo se da je življenje sestavljeno iz vzponov in padcev in ravno ta razsežnost in pa neizmerna želja po odkrivanju novega sta glavna dejavnika, ki jih ženeta naprej. Pravijo, da te prakse niso aplikativne le na podjetja, ki se ukvarjajo z videom, temveč so dobre za vse, ki razmišljajo kreativno in bi raje, kot da živijo za sanje nekoga drugega, sami ustvarjali svoje!

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

*Crickets* Sign in to add a comment.