About the speaker

Luna aceasta am primit tema globală #MUSE și vă invităm să îl cunoașteți pe artistul Robert Obert a cărui muze neobișnuite vă vor surprinde.

Robert OBERT este cel mai bine cunoscut pentru intervențiile sale pe străzile Bucureștiului și al altor orașe din România și din lume. În calitate de artist urban afirmat are în portofoliul său zeci de murale pe care le puteți admira cel puțin online. În plus de asta, el a conceput seria de povestiri distopice întitulate Profeția Urbană - o bandă desenată alternativă care prezintă un teatru sumbru, cu personaje frământate de problemele societății în care trăim și care se confruntă cu subconștientul lor.

OBERT este un artist neobișnuit care se preocupă de gândurile noastre cele mai obscure dar și cele mai importante. Se inspiră din vise, obsesii și istoria simbolurilor pentru a crea un univers în care omul se confundă cu mașina și își caută îndârjit sens în această nouă ipostază singulară. Opera lui poate fi încadrată între suprarealism și cyber-punk dar nu trebuie să il definim pe Robert sub o etichetă; vă propunem să îl cunoașteți pe scena CreativeMornings, vineri 27 septembrie la Mindspace, începând cu ora 8:30.

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

43415364 10156950464658866 2777630194423300096 n

<< Ne concentrăm pe carcasa de carbon pe care o locuim mai mult decât pe interior. Artistul trebuie să caute în interior, în permanență. Asta este Muza principală: căutarea. >>

Elvira Lupsa • October 17, 2019