Mic Melanšek in Rado Daradan, Mali Junaki

Hosted at Edvard

part of a series on Wonder


About the speaker

Mic Melanšek v marketinškem svetu deluje že več kot 15 del. S podjetništvom se je srečal že v mladih letih, zadnjih 5 let pa je del dvojca, ki je ustanovil podjetje Hurra Studios, podjetje, ki se ukvarja z izdajo izjemno priljubljenih personaliziranih knjig, ki so v Sloveniji poznane pod imenom Mali junaki. Svoje izkušnje je izoblikoval v večjih marketinških agencijah v podjetju Hurra Studios pa je odgovoren za več milijonov vredne investicije v marketing, ki so usmerjene na evropski in ameriški trg.

Mic je prvi vizionar Malih junakov in mu največ pomeni “prazen list papirja” na katerem lahko razvija ideje in zapiše “prihodnost”. Dejstvo, da je bil aktiven v praktično vseh fazah razvoja podjetja ga razlikuje od klasičnih vizionarjev. Kdaj ste že slišali, da je Steve Jobs odgovarjal strankam na telefon in jih poleg tega še iskreno nasmejal? 😉 Od Mica lahko vedno pričakujete transparentne in pomembne podatke o investicijah v oglaševanje, načinu dela v marketinškem svetu in o zakonih estetike in komunikacije, ki nam vsem vladajo.

Rado Daradan je sokrivec ideje personaliziranih knjig na slovenskih tleh in direktor podjetja Hurra Studios, ki skupaj z Micom skrbi za širitev na nove trge po Evropi in Severni Ameriki, kar rezultira v 1100% rasti. S svojimi 15 letnimi izkušnjami po številnih podjetjih oblikuje jasen in celosten pristop do poslovanja, ki je vedno usmerjeno k zadovoljstvu strank in zagovarja transparentnost v vseh aspektih poslovanja. Rado je prvi “pozitivni pesimist” Malih junakov in mu največ pomenijo Micove ideje, ki so podprte z razmišljanjem o planu B. Zmožnost, da podjetje razmišlja o slabih scenarijih zato, da lahko maksimalno podpre razvoj in napredek se mu zdi izjemne vrednosti. Od Radota lahko vedno pričakujete uporabne anekdote iz poslovnega sveta, ki bi vam jih sicer podjetniki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov zamolčali.

Additional details

Ideja, ki se je rodila ob kozarcu piva je osvojila svet!

Uganeš zgodbo katerega izjemno uspešnega slovenskega podjetja bomo spoznali 7.6.2019?

Hurra Studios seveda! Slovenski startup pravtako poznan pod imenom Mali Junaki, ki je bilo še pred nekaj leti le zamisel dveh prijateljev Mica Melanška in Rada Daradana.

Mic Melanšek in Rado Daradan danes uspešno vodita podjetje, ki je prisotno na 6 trgih in ima že več kot 100 zaposlenih! Mali junaki so danes vodilni na vseh 6 trgih, kjer so prisotni in če želiš izvedeti kako jim je to uspelo se nam moraš pridružiti!

Na kreativnem jutru (žal) ne bo piva, bo pa vrhunska kava in izjemni nasveti Mica in Radota.

Pridi po nasmeh, skodelico kave in nasvet tudi ti.