About the speaker

În această lună totul este ieșit din tipare. Cu o zi întârziere, vă anunț ultima dimineață creativă din 2019, care va avea loc cu o săptămână mai devreme decât de obicei: vineri 20 decembrie. 🙃 În plus, ne vom întruni într-un spațiu diferit și cu un program prelungit.

Pentru ultima lună a anului am primit tema globală #SILENCE care ni-l aduce cu ea pe Bogdan Mureșanu. Bogdan a fost copywriter de succes și acum se desfășoară ca scenarist, regizor și om curios. Cel mai potrivit mod de a rupe liniștea este cu povești despre cum se spun povești.

Bogdan a lăsat în spate cariera sa în publicitate pentru a se concentra pe scris, regizat și storytelling. Până azi a semnat scenariul la 6 filme, dintre care doua încă nerealizate, și la 2 episoade din popularul Las Fierbinți. ‘Cadoul de Crăciun’, ultimul film de scurt metraj scris și regizat de Bogdan Mureșanu, a avut un succes internațional excepțional, cu peste 50 (!) de premii în festivalurile unde a fost prezentat - printre care și prestigiosul premiu EFA (Academia Europene de Film) pentru scurt-metraj. Filmul său se află azi în cursa pentru Oscars, pe lista scurtă de 10 nominalizări.

<< Cel mai important e să nu-ți stabilești standardul de calitate cu tine, cu prietenii tăi, ci să știi care este centrul de excelență din domeniu și să fii în contact cu cei mai buni. >>

Pentru că este un eveniment deosebit, ne întâlnim într-un spațiu deosebit, mult mai intim: Insula 42. Insula este spațiul alternativ de unde operez ca agent de artă și unde au fost gândite diminețile creative din ultimii doi ani. În aceast moment, Insula 42 este gazdă a unei expoziții experimentale pe care am curatoriat-o și pe care o puteți viziona tot vineri : OBERT: INVASION 42.

Și ca să terminăm 2019 într-un ton dulce, după întâlnirea cu Bogdan Mureșanu, vă invit să rămânem împreună la un pahar de prosecco și prăjituri homemade oferite de Sirop.

PE SCURT: C ND: Vineri 20 decembrie, 8:30 CEU: #CMBuc cu tema #SILENCE CINE: Bogdan Mureșanu UNDE: Insula 42 DE CE: “Everyone is creative. Everyone is welcome.“

Pe vineri, pe insulă, gazda voastră, Elvira Lupșa.

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

Photos from this talk See all

navigateleft navigateright

    *Crickets* Sign in to add a comment.