About the speaker

S-au deschis înscrierile pentru dimineața creativă a lunii octombrie cu tema #FLOW. Alături de noi, le-am invitat pe Black Horse Mansion. Astfel, e pentru prima oară când o grupare artistică va lua de asalt scena CreativeMornings, pentru a ne oferi o pastilă de inspirație. De fapt, BHM a fost alături de CreativeMornings Bucharest de foarte multe ori, dar de partea cealaltă a scenei, unde grupul a filmat evenimentele #CMBuc cu pasiune și cu edge-ul lor specific.

« Credem că succesul unui proiect este direct legat de comunicarea fluidă dintre oamenii implicați în proces, așa ca în 2014 ne-am unit forțele și ne-am găsit un nume misterios, sub care activam de-atunci în mai multe zone ale video-ului local. »

BLACK HORSE MANSION este un studio de producție audio și video născut dintr-o colaborare în ‘flow’ creativ între Ana Banu, Alina Manea și Miruna Vasilescu. Acest trio a produs multiple proiecte și colaborări în ultimii 5 ani în care au explorat lumea artei video, a performance-ului, au documentat evenimente relevante și au creat conținut video eclectic.

Printre producțiile poprii, BHM semnează o serie de interviuri pe canapea sub umbrela “This must be the place” care se definesc ca un webseries despre prezent, cu exemplare unice din ‘fauna bucureșteană’. Puteți sa le priviți întregul portofoliul de conținut, condensat în 2:09 minute: BHM REEL.

Favorite quotes from this talk

No quotes yet. Sign in to tag a quote!

*Crickets* Sign in to add a comment.