Fenskær Efterskole placeret i det nordvestjyske, hvor efterskolen har dejlige naturomgivelser rundt omkring sig. Der er mulighed for både at være tæt på land, skov og vand, når man som elev studerer på efterskolen. Der bliver gjort meget ud af, at personerne på efterskolen får en masse ud af naturen, hvis de har lyst til det. Derfor er det tilbud til eleverne om, at tage retningerne der er meget orienterede mod det udendørs.

Fenskær Efterskole har undervisningstilbud, der er tilpasset den enkelte elev. Der er plads til elever med specielle behov på efterskolen, hvorfor det er meget vigtigt, at alle eleverne kan strikke deres efterskoletid sammen, mere eller mindre som de har lyst til. Der bliver altid fokuseret på elevernes styrker, så eleverne på den måde kan få succesoplevelser og øget selvtillid. Dette er essensen for Fenskær Efterskole, der derfor har god erfaring med elever med specielle behov.

Eleverne har gode vilkår på Fenskær Efterskole. Der ca. dobbelt så mange ansatte pr. leve på Fenskær Efterskole i forhold til almindelige efterskoler. Velfærden for eleverne er vigtig, og derfor bliver der altid taget hjøde for, at eleverne kan have behov, der rækker ud over de behov, der findes hos elever på ordinære efterskole.

Det er vigtigt for efterskolen at være synlig på de sociale medier. Fenskær Efterskole gør meget ud af at vise, hvordan deres hverdag er på efterskolen, ligesom de har lavet flere interviews eller blogindlæg fra eleverne, så man kan se og læse, hvordan livet er som elev på efterskolen. Dette giver rigtig gode muligheder for eventuelt nye elever til at se og fornemme, hvilken slags efterskole Fenskær Efterskole er.

Det er altid muligt for eleverne at fordybe sig i faglige emner. Ligesom man selv kan vælge, om man vil bruge efterskolen som en idræts- eller naturefterskole, så er det også muligt at gå mere op i faglig tunge områder som eksempelvis dansk og matematik.

På Fenskær Efterskole bliver der kæmpet for at skabe succesoplevelser hele vejen rundt. Dette gælder uanset hvilket udgangspunkt, man ellers komme med til efterskolen.

hvordan børn med specielle behov får en god lærerig hverdag med fundament i et trygt socialt fællesskab.

at finde nye elever, som er ivrige efter at deltage i en masse spændende aktiviteter sammen med en masse andre.

er at møde mennesker, der hvor de er. Alle er forskellige, og det er godt!

Fenskær hasn't saved anything yet.